| Enigmatski pozdrav | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Quizmaster super
Broj postova : 145 Registration date : 21.04.2008
| Naslov: Enigmatski pozdrav pon tra 21, 2008 3:49 pm | |
| | |
|
| |
admin Admin
Broj postova : 264 Age : 33 Registration date : 15.04.2008
| Naslov: Re: Enigmatski pozdrav uto tra 22, 2008 6:54 am | |
| Cijenim komentar... Sto se tice slova,to je do vas...svatko odrdjuje font boju i ostalo. Pod rubrikom enigmatska natjecanja mislio sam na natjecanja(natjecaje) tipa "Kviskotekinog" prvenstva i sl. pa da to malo komentiramo. Ugodan Boravak | |
|
| |
Quizmaster super
Broj postova : 145 Registration date : 21.04.2008
| Naslov: Re: Enigmatski pozdrav uto tra 22, 2008 3:57 pm | |
| U rubrici "Enigmatska natjecanja" pustio sam obaveštenje o jednom lepom takmičenju za anagramiste. Ja sam inače vrlo često učesnik konkursa "Kvizorame" i "Kviskoteke", a bio sam i na logičkim turnirima u Hrvatskoj. Računaj da ćeš narednih dana sigurno dobiti nove članove, pošto sam o ovom forumu obavestio enigmate iz foruma Enigma cafe: www.voy.com/96502/ Pozdrav! QM | |
|
| |
La gradic super
Broj postova : 89 Age : 50 Location : Dragalić, Slavonija Registration date : 23.04.2008
| Naslov: Re: Enigmatski pozdrav sri tra 23, 2008 2:19 am | |
| Pozdrav svim ljubiteljima enigmatike,
pohvale administratoru na projektu, jer je već i bio red da se nešto pokrene u Hrvatskoj.
Samo naprijed! | |
|
| |
La gradic super
Broj postova : 89 Age : 50 Location : Dragalić, Slavonija Registration date : 23.04.2008
| Naslov: Re: Enigmatski pozdrav sri tra 23, 2008 2:34 am | |
| Možda bi trebalo otvoriti rubriku za početnike, gdje bi početnici objavili svoje radove, tako da razbiju tremu, i da eventualno iskusniji enigmati daju svoje primjedbe, savjete i sl.
La gradić | |
|
| |
Jale13 super
Broj postova : 104 Registration date : 15.04.2008
| Naslov: Re: Enigmatski pozdrav sub svi 17, 2008 8:07 am | |
| MIslim da bi se trebalo malo više pisati na enigmatskim temama, a ne samo na igrama | |
|
| |
admin Admin
| Naslov: Re: Enigmatski pozdrav sub svi 17, 2008 3:37 pm | |
| Naravno,ali trenutno imamo malo ljudi tako da je to normalno. Strpljenja... | |
|
| |
La gradic super
| Naslov: Re: Enigmatski pozdrav sri lip 04, 2008 9:20 am | |
| Zar nitko nije zainteresiran za enigmatiku? | |
|
| |
Jale13 super
Broj postova : 104 Registration date : 15.04.2008
| Naslov: Re: Enigmatski pozdrav sub lip 07, 2008 3:56 am | |
| Samo 4 nas piše, a i admin sve rjeđe dolazi | |
|
| |
Miroval
Broj postova : 12 Registration date : 09.06.2008
| Naslov: Re: Enigmatski pozdrav pon lip 09, 2008 8:00 am | |
| Očito malo ljudi zna za ovaj forum. Admine jesi li pisao uredništvima? Vjerujem da će vrlo rado objaviti postijanje foruma i pozvati emigmate. I mislim kako bi trebalo izmisliti neko privlačnije ime: Enigmatski forum mi djeluje nekako politički i to iz nekih ''mračnih'' vremena. | |
|
| |
admin Admin
| Naslov: Re: Enigmatski pozdrav pon lip 09, 2008 1:33 pm | |
| Nisam pisao,ali uskoro namjeravam. Sto se tice internetske domene vidjeti cu mogu li sto promijeniti. | |
|
| |
ero superb
Broj postova : 619 Age : 62 Registration date : 12.06.2008
| Naslov: Re: Enigmatski pozdrav sri lip 18, 2008 3:30 am | |
| Naravno, ima zainteresovanih za enigmatiku, samo ih (nas) treba malo pogurati (potaknuti...) | |
|
| |
ero superb
| Naslov: Re: Enigmatski pozdrav sri lip 18, 2008 3:56 am | |
| A kako potaknuti enigmate? Pogledajte koliko je ljudi ucestvovalo na takmicenjima u Kviskoteci, u Kvizorami, koliko je anagramista prodefilovano na medjunarodnom prvenstvu Srbije za anagramiste... Eto odgovora sta da se radi. | |
|
| |
admin Admin
| Naslov: Re: Enigmatski pozdrav pet lip 27, 2008 4:05 am | |
| Ne vjerujem da ce se ista postici nekakvim natjecanjem,prvenstveno jer malo ljudi zna za forum. Ali broj registriranih raste,polako ali sigurno. btw. ako imate nekakvih slika s enigmatskih natjecanja,naslovnice enigmatskih casopisa i sl.mozete ih uploadati u galeriji (odmah ispod ove slike foruma,pored kalendara). Ja sam napravio album "Naslovnice" onako probno,a vi ako imate neke slike (ako zelite) mozete ih staviti. hvala | |
|
| |
ero superb
| Naslov: Re: Enigmatski pozdrav pon lip 30, 2008 2:35 am | |
| Kada kazem takmicenja (natjecanja) mislim na "lov na svjezu krv". Ja sam u enigmatiku usao bas tako. svojevremeno su postojala mnogobrojna takmicenja na koja su se "pecali' mladi ili novi enigmati. Dakle, uz grupu ljudi koji se ozbiljno bave enigmatikom i koji vole da se takmice mnogo znacajnije je to sto se na (skoro) svakom takmicenju pojavljuju potpuno novi ljudi. Cini mi se da ja imam zdrav pristup takmicenjima. Svako (za koje cujem) podrzavam svojim ucescem. Takmicim se najcesce sa samim sobom. Zelim sebi dokazati da nisam za staro gvordje. Ako postignem kakav uspjeh kod zirija, dobro. A ako ne uspijem, opet dobro, bar sam pripomogao nekome ko je bio bolji da kaze da je konkurencija bila jaka. Za enigmatiku je mnogo bolje ako dobijemo 2-3 nova zakjubljenika od toga sto cemo mi "zaludjenici' izmedju sebe "podijeliti' priznanja tipa "ja tebi vojvodo ti meni serdare". Slazete se? Ali da se razumijemo, ima ljudi kojima je pobjeda najvaznija u zivotu. Svak ima pravo na dozu sujete, ali ne pretjerujmo. Toliko je malo (ozbiljnih) enigmata na ovim prostorima koji su se nakad zvali SFRJ da niko nikoga ne ugrozava. Cini mi se da je druzenje, razmijena misljenja, medjusobna podrska i kolegijalni odnos najvazniji. Tako treba shvatiti i takmicenja. Sve u svrhu poboljsanja dobre atmosfere. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Enigmatski pozdrav | |
| |
|
| |
| Enigmatski pozdrav | |
|