La gradic super
Broj postova : 89 Age : 50 Location : Dragalić, Slavonija Registration date : 23.04.2008
| Naslov: kviskoteka.hr pon stu 03, 2008 12:23 pm | |
| Što mislite o internet stranici www.kviskoteka.hr?Moje skromno mišljenje je da je štura, jednolična i pomalo dosadna, a sve mi se čini da autori baš ne mare za taj vid promocije enigmatike. Od početka se nije baš puno promijenilo.... | |
|
ero superb
Broj postova : 619 Age : 62 Registration date : 12.06.2008
| Naslov: Re: kviskoteka.hr uto stu 04, 2008 2:55 am | |
| - La gradic je napisao/la:
- Što mislite o internet stranici www.kviskoteka.hr?
Moje skromno mišljenje je da je štura, jednolična i pomalo dosadna, a sve mi se čini da autori baš ne mare za taj vid promocije enigmatike. Od početka se nije baš puno promijenilo.... Slazem se. Svakodnevno "bacim pogled", sve u nadi da ce se nesto dogoditi. Doduse, dok je trajalo takmicenje sajt mi je mnogo pomogao jer nemam drugi nacin da se obavjestim o ovom listu. | |
|
kfuntak
Broj postova : 4 Registration date : 27.08.2008
| Naslov: Re: kviskoteka.hr čet lip 04, 2009 3:39 pm | |
| Na moje mišljenje o kviskoteka.hr odgovaram sa www.forumzg.comProvjerite kako će izgledati budući križaljkaški online magazine. | |
|
Dejan x3me
Broj postova : 307 Age : 53 Location : Zagreb Registration date : 25.05.2009
| Naslov: Re: kviskoteka.hr pet lip 05, 2009 9:28 am | |
| Tako je to, na internet ide samo reklama. Za nešto više potrebno je kupiti magazin. I dnevna štampa, čak i ona besplatna, već je puna enigmatike, ne treba još pretrpati internet sa križaljkama, jer tko će na kraju kupiti magazin? Sa druge strane, pravo korištenja imena mora se dogovoriti sa Lazom Golužom. Doduše ima tu još jedna slatka tajna, ali o tome nešto kasnije! Moram prvo pitati gospon Lazu da li se o tome smije pisati! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: kviskoteka.hr | |
| |
|