studeni 2024 | pon | uto | sri | čet | pet | sub | ned |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Nesto slicno enigmatici (a zabavno) | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
ero superb
Broj postova : 619 Age : 62 Registration date : 12.06.2008
| Naslov: Nesto slicno enigmatici (a zabavno) sri lis 15, 2008 4:49 am | |
| Nedavno smo se zabavljeli praveći fudbalski tim od igrača čija bi prezimena, čitana fonetski, dala koliko toliko smoslenu rečenicu. Evo jednog mog pokušaja (za početak, a prvi se mačići u vodu bacaju…)
JESTE
MOJA
ROBINJO
ČEH
BRAĆI
MESI
RAŽOV
HLEB
BUDAN
SANJA
KAFU
Rezerve:
ETO
KAMENI
DEKO
Formacija je 4-4-2 (I Čeh na golu)
Rečenica (smislena) glasi Jeste moja robinjo, Čeh braći mesi ražov hleb, budan “sanja” kafu. | |
| | | bubi
Broj postova : 17 Registration date : 16.06.2008
| Naslov: Re: Nesto slicno enigmatici (a zabavno) čet lis 16, 2008 11:59 pm | |
| - ero je napisao/la:
- Nedavno smo se zabavljeli praveći fudbalski tim od igrača čija bi prezimena, čitana fonetski, dala koliko toliko smoslenu rečenicu. Evo jednog mog pokušaja (za početak, a prvi se mačići u vodu bacaju…)
JESTE
MOJA
ROBINJO
ČEH
BRAĆI
MESI
RAŽOV
HLEB
BUDAN
SANJA
KAFU
Rezerve:
ETO
KAMENI
DEKO
Rečenica (smislena) glasi Jeste moja robinjo, Čeh braći mesi ražov hleb, budan “sanja” kafu. Eto, budan sanja žive sise! | |
| | | ero superb
Broj postova : 619 Age : 62 Registration date : 12.06.2008
| Naslov: Re: Nesto slicno enigmatici (a zabavno) pet lis 17, 2008 1:19 am | |
| - bubi je napisao/la:
- ero je napisao/la:
- Nedavno smo se zabavljeli praveći fudbalski tim od igrača čija bi prezimena, čitana fonetski, dala koliko toliko smoslenu rečenicu. Evo jednog mog pokušaja (za početak, a prvi se mačići u vodu bacaju…)
JESTE
MOJA
ROBINJO
ČEH
BRAĆI
MESI
RAŽOV
HLEB
BUDAN
SANJA
KAFU
Rezerve:
ETO
KAMENI
DEKO
Rečenica (smislena) glasi Jeste moja robinjo, Čeh braći mesi ražov hleb, budan “sanja” kafu. Eto, budan sanja žive sise! Ima ih jos sa interesantnim imenima i prezimenima. KAKA je na vrhu, ali treba ih uklopiti 11 komada. (imam jednu kombinaciju sa africkim fudbalerima...) | |
| | | bubi
Broj postova : 17 Registration date : 16.06.2008
| Naslov: Re: Nesto slicno enigmatici (a zabavno) pet lis 17, 2008 3:54 am | |
| Mala pripomoć: jelen, srna, šal, nesta, kokot, kočiš, bene, tihi, lima, bridž, lenon, barone, libar, mart, kupe, batak, šaban, kovač, zidan, žive | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nesto slicno enigmatici (a zabavno) | |
| |
| | | | Nesto slicno enigmatici (a zabavno) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Statistics | Registriranih korisnika/ca: 75. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: IlijaO.
Ukupno postova: 1908. in 93 subjects
|
|